Velkommen

Velkommen

Du er nå kommet til nettsidene til 1. Haugerud Speidergruppe.

16. desember 2020 fyller gruppen 75 år. Pga. korona-viruset får vi ikke feiret jubileet slik vi kunne tenkt oss, så vi får prøve i løpet av neste år.

Gruppen har sine møter i kjelleren i Haugerud Kirke hver onsdag i skoleåret.

Møtene starter kl. 18.00. Flokkmøtene varer til kl. 19.00, mens troppsmøtene varer til kl. 19.30.

Vi har ingen egen hytte, så vi leier hytte av andre grupper eller kretsen. 


1 helg i måneden prøver troppen å bruke på hyttetur evt. overnattingstur ute. Flokken har turer 2 - 3 ganger i halvåret, bl.a. er de med på kretsens Ridderturnering.

I mars har vi hatt overnattingstur i nærheten av Frognerseteren for å se på Holmenkoll-rennene og i desember har vi juletur med julemiddag på lørdag. Fra 2017 har vi også deltatt på Barnas Camp Villmark med overnatting.

Om sommeren drar vi på sommerleir. I 2019 var vi 15 speidere og 4 ledere på Regionsleir ved Kragenäs i Sverige. Iår hadde vi patruljehaik fra Losby gjennom Østmarka sydover til Durud med overnatting ved Røyrivann og Totemkoia.

Bor du i nærheten av Haugerud og vil prøve speiderlivet, så vil du på nettsidene våre finne muligheter til å sende en forespørsel på mail. Du kan også komme på et møte for å se om det er noe for deg.

Bildet er fra Regionsleiren i 2019 med inngangsporten til vårt område.

Mer info.

Speidergruppen har for tiden 7 ledere, men vi kunne trenge flere kvinnelige ledere. Tilsammen er vi (pr. november 2020) 36 medlemmer under 20 år og 8 over 20 år.